menu

Herenhuizen c1 - c7

Oppervlakte van 230 - 236 m2
Vanaf € 760.000,-

Westzijde

Zaanzijde

In Amsterdam zou je deze grote herenhuizen gerust een grachtenpand kunnen noemen. Maar dan niet met een gracht aan de straatzijde, maar een diepe privétuin, die met een weids uitzicht rechtstreeks tot de Zaan doorloopt. Uniek!

De woningen staan langs de Westzijde en hebben allemaal hun eigen opgang naar de iets hoger gelegen begane grond van de woning. Parkeren doet u op twee eigen parkeerplaatsen ondergronds – vóór de deur naar uw woning in de besloten parkeergarage.

Elke woning heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en identiteit, die weer verwijst naar de typische gevelarchitectuur uit de streek, maar dan op een moderne manier geïnterpreteerd. Het zijn hierdoor zeven individuele woningen geworden.

Vijf bouwlagen geven u unieke indelingsmogelijkheden: aan ruimte geen gebrek in deze huizen met een woonoppervlak van meer dan 230 m².

Kelder
Vanuit de ondergrondse besloten stallingsgarage betreedt u de woning in de bergings- of proviandruimte. Uw auto parkeert u voor de deur. De herenhuizen hebben ieder twee eigen parkeerplaatsen. De overzichtsplattegrond van de parkeerkelder vindt u in de brochure op pagina 86-87.

Begane grond
Om optimaal van het zicht op de Zaan te genieten, is de woning iets opgetild boven het maaiveld. U betreedt de woning vanaf de Westzijde dan ook door een kleine statige trap met bordes. Via de entree met toilet en trap komt u in de open keuken en woonkamer. De open keuken is gelegen aan de voorzijde. Voor de keuken heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende opstelplaatsen. Zo kunt u na oplevering de keuken naar eigen wens indelen en plaatsen. De woonkamer met zit- en eetgedeelte en de open keuken bieden veel leefruimte. Vanuit de woonkamer loopt u via de openslaande deuren zo het terras op en geniet u van het uitzicht. Van daar is de diepe tuin bereikbaar die helemaal doorloopt tot aan de oever van de Zaan!

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. De complete badkamer is standaard luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een bad, douche, dubbele wastafel en betegeling tot aan het plafond.

Tweede verdieping
Ook op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een separaat toilet en een tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en betegeling tot aan het plafond.

Derde verdieping
De derde verdieping biedt veel ruimtelijkheid met een nokhoogte van wel vijf meter. Door de puntkap ontstaat een complete extra verdieping en doordat er een raam aan de voor- en achtergevel zit zijn er veel toepassingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een ruime werkkamer en een extra slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich de technische ruimte met warmteterugwininstallatie en boiler en plaats voor een wasmachine, droger en warmtepomp.

Tuinen herenhuizen
De herenhuizen krijgen alle een in diepte variërende tuin tot wel 28 meter, die (uniek!) helemaal doorloopt tot de Zaan. De eigen buitenruimte variëreert tot maar liefst 190 m². Hier geniet u in de zomer zowel overdag als tot in de late uurtjes van de zon.

Specificaties

 • Woonoppervlak: 230 - 236 m2, 5 woonlagen
 • De buitenkozijnen -ramen en -deuren van de woningen zijn van hout, voorzien van isolerende triple beglazing. De achtergevel van woning C6 wordt uitgevoerd in aluminium
 • De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, gasloos en hebben een lucht-water-warmtepomp met vloerverwarming. Daarnaast wordt iedere woning uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem voorzien van een warmteterugwininstallatie en van een ‘bypass’ (omleiding) voor de zomersituatie
 • Berging en stallingsgarage onder de woning
 • 2 parkeerplaatsen grenzend aan berging
 • 6 (slaap)kamers
 • Diepe tuin aan de Zaan
 • 3 toiletten
 • 2 badkamers
 • Woonkamer met opstelplaats voor een open keuken
 • Hoekwoning C7 heeft drie extra ramen in zijgevel en een achterom

Meer informatie en plattegronden van de Herenhuizen vind u vanaf pagina 93 in de brochure.

Geïnteresseerd in een woning?